REKLAMA

Jerzy Jaśkowski: Wpływ jakości gleby i żywności na choroby u ludzi

|

Jerzy Jaśkowski: Wpływ jakości gleby i żywności na choroby u ludzi

„Według WHO na świecie ginie ponad 600tys. osób rocznie z powodu niedoboru witaminy A”

-Technologie i patenty niemiecki

-Szkodliwość i zastosowanie Roundupu.

-Niedobory pierwiastków a choroby.

-Gluten

-Przyczyny nietolerancja laktozy i czym grozi picie kupowanego w sklepie mleka.

-Bezpieczna ilość fluoru w organizmie.

-Rak piersi

-Produkcja Organizmów Genetycznie Modyfikowanych a interes wojska.

-Wpływ żywności dla bakterii jelitowych.

-Dlaczego korporacjom zależy na wprowadzeniu gender.

-Tuszowanie historii przez Pozytywistów (Henryk Sienkiewicz)

-Skąd przywozi się kurczaki, zutylizowane w Polsce pod pretekstem ptasiej grypy

-Dlaczego nie należy jeść wieprzowiny.

-Dlaczego Ministerstwo Zdrowia miało zostać zlikwidowane.

-Negatywne konsekwencje przyjmowania wapnia (demencja)

-Sposoby przyjmowania witaminy D3- o czym należy pamiętać

-Wpływ witaminy D3 na stwardnienie rozsiane, oraz nowotwory piersi i jajnika.

-Wpływ temperatury na witaminy w żywności.

 

Źródło: tagentv

 

29-12-2020


Dodaj komentarz

Zaloguj się a:

  • Twój komentarz zostanie wyróżniony,
  • otrzymasz punkty, które będziesz mógł wymienić na nagrody,
  • czytelnicy będa mogli oceniać Twoją wypowiedź (łapki),
lub dodaj zwykły komentarz, który zostanie wyświetlany na końcu strony, bez możliwosci głosowania oraz pisania odpowiedzi.
Dodając komentarz akceptujesz postanowienia regulaminu.